Μεγάλες καταστροφές βρήκαν με το πρώτο φως της ημέρας οι κάτοικοι στο Κιοτάρι της Ρόδου από ανεμοστρόβιλο που έπληξε την περιοχή στις 2 τα ξημερώματα...
Όπως αναφέρει η "Δημοκρατική" ο ανεμοστρόβιλος σημειώθηκε στη Λίνδο και συγκεκριμένα στη διασταύρωση προς το Ασκληπειό προξενώντας καταστροφές σε ακτίνα 500 μέτρων.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ξεριζώθηκαν δέντρα, ταμπέλες, τηλεφωνικοί θάλαμοι ακόμη και στάσεις λεωφορείων.

Κολώνες της ΔΕΗ κόπηκαν στα δύο σαν να ήταν από χαρτί.
Επίσης, καταστροφές προκλήθηκαν και σε τρεις επιχειρήσεις που βρέθηκαν στο "μάτι" του ανεμοστρόβιλου - δύο επιχειρήσεις με ενοικιαζόμενα δωμάτια και ένα καφέ-εστιατόριο.
Ο ανεμοστρόβιλος "ξήλωσε" τα κεραμίδια, κατέστρεψε ηλιακούς, έριξε καπνοδόχους κι έσπασε τζαμαρίες με τους ιδιοκτήτες σοκαρισμένους να μην πιστεύουν στα μάτια τους.
Για πολλές ώρες η περιοχή έμεινε χωρίς ρεύμα ενώ με τους τεχνικούς της ΔΕΗ να προσπαθούν από από τα ξημερώματα να αντικαταστήσουν τις σπασμένες κολώνες.Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ξεριζώθηκαν δέντρα, ταμπέλες, τηλεφωνικοί θάλαμοι ακόμη και στάσεις λεωφορείων. 
Κολώνες της ΔΕΗ κόπηκαν στα δύο σαν να ήταν από χαρτί.


Επίσης, καταστροφές προκλήθηκαν και σε τρεις επιχειρήσεις που βρέθηκαν στο "μάτι" του ανεμοστρόβιλου - δύο επιχειρήσεις με ενοικιαζόμενα δωμάτια και ένα καφέ-εστιατόριο.Ο ανεμοστρόβιλος "ξήλωσε" τα κεραμίδια, κατέστρεψε ηλιακούς, έριξε καπνοδόχους κι έσπασε τζαμαρίες με τους ιδιοκτήτες σοκαρισμένους να μην πιστεύουν στα μάτια τους.


Για πολλές ώρες η περιοχή έμεινε χωρίς ρεύμα ενώ με τους τεχνικούς της ΔΕΗ να προσπαθούν από από τα ξημερώματα να αντικαταστήσουν τις σπασμένες κολώνες.
 
Top