Νέα δημοσκόπηση - βόμβα δημοσιεύει η «Ακρόπολη της Κυριακής», η οποία τινάζει το σάπιο πολιτικό σύστημα στον αέρα! Πλέον η δεύτερη θέση για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν αποτελεί κρυφό ή φανερό στόχο, αλλά ΠΑΓΙΩΝΕΤΑΙ, αφού η δεύτερη διαδοχική κρυφή δημοσκόπηση δείχνει τη νέα τροπή που παίρνουν οι πολιτικές ισορροπίες στον τόπο μας.

Η νέα δημοσκόπηση φωτιά προέρχεται από την ίδια δυτική πρεσβεία στην Αθήνα, η οποία είχε διενεργήσει πάλι και είχαμε παρουσιάσει αποκλειστικά στην Ακρόπολη της Κυριακής στης 23 Νοεμβρίου. Λίγες μέρες αργότερα η ηλεκτρονική εφημερίδα Ζοugla.gr, πάντως όχι Χρυσαυγίτη Μάκη Τριανταφιλόπουλου, μας επιβεβαίωσε πλήρως. Και τότε η Χρυσή Αυγή βρισκόταν στη Δεύτερη θέση όπως και τώρα. Η νέα δημοσκόπηση δείχνει την παγίωση της στη δεύτερη θέση και το σταθερό άνοιγμα της ψαλίδας από την Τρίτη πλέον «ψευτοδεξιά παράγκα» του Αντωνάκη.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε μετά τις ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ Κασιδιάρη στη Βουλή, για 48 ώρες, Παρασκευή και Σάββατο σε τηλεφωνικό δείγμα 1.900 ατόμων.Επί του προκειμένου η δεύτερη μυστική Πανελλαδική δημοσκόπηση που διενήργησε πρεσβεία στην Αθήνα, που ανήκει στο «δυτικό» μπλοκ σε πολύ υψηλό δείγμα (1.900 ατόμων) τα κόμματα καταλαμβάνουν τα παρακάτω ποσοστά σε πρόθεση ψήφου:ΣΥΡΙΖΑ 26,7%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 19,6%
ΝΔ 17,9%
ΠΑΣΟΚ 5,7%
ΠΟΤΑΜΙ 5,4%
ΚΚΕ 5,1%
ΑΝΕΛ 3%
ΛΑΟΣ 0,7%
ΔΗΜΑΡ 0.7%
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ 0.7%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 0,7%
ΕΠΑΜ 0.6%
ΑΛΛΟ 3,9%
ΛΕΥΚΟ/ΑΚΥΡΟ 2,1%
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 6,2%
ΔΓ/ΔΑ 1%

Οι πιθανές έδρες που θα καταλάβουν τα κόμματα που μπαίνουν στην Βουλή έχουν ως εξής:

ΣΥΡΙΖΑ: 137, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 56, ΝΔ: 51, ΠΑΣΟΚ: 20, ΠΟΤΑΜΙ: 19 και ΚΚΕ: 17Σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση καταγράφεται μικρή πτώση του ΣΥΡΙΖΑ, άνοδος της Χρυσής Αυγής και πτώση της ΝΔ. Οι υπόλοιποι κυμαίνονται περίπου στα ίδια ποσοστά, με τα μικρότερα κόμματα να δέχονται τις γνωστές πιέσεις, όσο μπαίνουμε στην προεκλογική περίοδο.

Πλέον είναι δεδομένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται πολύ μακριά από την αυτοδυναμία, αφού τα ποσοστά του βρίσκονται σταθερά κάτω του 30% με πτωτικές τάσεις. Η μνημονιακή μετάλλαξη του Αλεξάκη και ο εναγκαλισμός του με το μνημονιακό μπλοκ έχουν γυρίσει και την δική του κλεψύδρα ανάποδα. Μάλιστα αυτός την έπαθε τη ζημιά, πριν ΚΑΝ αναλάβει πρωθυπουργός…

Η ραγδαία άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ παρά τον λυσσαλέο ΠΟΛΕΜΟ όλου του «αντισυνταγματικού τόξου» απέναντι της, είναι εντυπωσιακή. Το φοβερό στην περίπτωση της, το οποίο αναλύει διεξοδικά ο δημοσκόπος είναι πως η ΔΥΝΑΜΗ της είναι ΠΑΚΤΩΜΕΝΗ και ΟΜΟΙΟΓΕΝΗΣ.

Δηλαδή την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν την ψηφίζουν απογοητευμένοι πρώην Πασόκοι ή Νεοδημοκράτες. Την ψηφίζουν άνθρωποι νοικοκυραίοι, που πιστεύουν στο τρίπτυχο πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια. Ένα τρίπτυχο το οποίο η «συμμορία της μεταπολίτευσης», ενοχοποίησε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Όπως καταγράφει χαρακτηριστικά στην υποσημείωση του, το μεγάλο στέλεχος της πρεσβείας που διενήργησε τη δημοσκόπηση, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εδώ για να μείνει.

Η παράγκα της Συγγρού του Αντωνάκη ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ συθέμελα, καταγράφοντας αρνητική γνώμη χειρότερη κι απ’ αυτή του ΠΑΣΟΚ!!! Υπολογίζεται μάλιστα πως μέχρι τις εκλογές, ενδεχομένως να φτάσει και σε ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ποσοστά, αφού η πίεση που της δημιουργεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι άνευ προηγουμένου. Μάλιστα το υψηλό στέλεχος της Πρεσβείας σημείωσε χαρακτηριστικά. «Το ρεύμα ψηφοφόρων από τη ΝΔ στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είναι απείρως πιο ισχυρό από εκείνο του 2012, όταν η ψηφοφόροι έφευγαν κατά χιλιάδες από το ΠΑΣΟΚ προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το ΠΑΣΟΚ από την άλλη έχει κι αυτό πτωτική τάση και αν συνυπολογίσουμε πως ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου ετοιμάζεται να φτιάξει κόμμα, το πιο λογικό είναι να τους συμπαρασύρει όλους και να μείνουν εκτός Βουλής και Βαγγελάκης και Γιωργάκης και.. Ποταμάκης, αφού θα μοιραστούν την ίδια τρύπια δεξαμενή.

Το ΚΚΕ, παραμένει στο «περήφανο» γι’ αυτό 5%.

Ακολούθως οι «ΑΝΕΛ» του Καμμένου δεν μπαίνουν στην Βουλή, παρά το οριακό 3%, αφού οι πιέσεις που θα τους ασκηθούν τις τελευταίες ημέρες των εκλογών, τότε που το κλίμα πολώνεται υπέρ των μεγάλων κομμάτων και εις βάρος των μικρών, θα τους βγάλουν έξω, έστω και οριακά.

ΛΑΟΣ και ΔΗΜΑΡ, δηλαδή τα αποκόμματα του κυρ Φώτη και του Καρατζαφέρη ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΝΟΝΤΑΙ αφού βρίσκονται ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, κάτω του 1%!!!
 
Top