Όπως ακούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε ο πρώην τσάρος της οικονομίας Γ. Παπακωνσταντίνου θα βρεθεί κατηγορούμενος στο ειδικό δικαστήριο για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για νόθευση εγγράφου και απόπειρα απιστίας.

Ηταν μια αναμενόμενη εξέλιξη. «Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ αθωώνουν Βενιζέλο, ρίχνουν όλη την ευθύνη για την μην αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ στο "πολιτικό πτώμα" Παπακωνσταντίνου», γράφαμε πριν από αρκετούς μήνες σ’ αυτό το μπλοκ.

Αφού σε όλη του την κυβερνητική θητεία, ο...

Γ. Παπακωνσταντίνου, έχει κάνει τερατώδη σκάνδαλα για να εξυπηρετήσει μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, τώρα και στην προσπάθεια του το πολιτικό σύστημα να καλλιεργήσει μαζικά την αυταπάτη ότι έχει μηχανισμούς αυτοκάθαρσης τον πετάει στην πυρά.

Πρέπει να θυσιαστεί κάποιος, ένα «καμένο χαρτί» για να βγουν λάδι όλοι οι υπόλοιποι και βασικά ο Ε. Βενιζέλος ο οποίος όχι μόνο δεν διέταξε έρευνα ή δεν την παρέδωσε  στους ελεγκτικούς μηχανισμούς και τον εισαγγελέα, αλλά την είχε κλειδωμένη στο γραφείο του για 7 μήνες την λίστα Λαγκάρντ, Την εμφάνισε μόλις αποκαλύφθηκε η απουσία της από το υπουργικό γραφείο από τον υπουργό που τον διαδέχτηκε. (Διαβάστε εδώ λεπτομέρειες) 
 
Top