Εδώ ο κόσμος «καίγεται» και αυτοί συνεχίζουν να βρίζονται για αστεία ζητήματα.

Την ώρα που η ελληνική οικονομία «βουλιάζει» σ΄ ένα «βαρέλι δίχως πάτο» και οι Έλληνες πολίτες βλέπουν να «ξετυλίγεται» μπροστά τους ένα «μαύρο» φθινόπωρο ο Πεταλωτής και ο Αμβρόσιος συνεχίζουν με αμείωτη ένταση την κόντρα, σχετικά με .............την πρόθεση του Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων να επισκεφτεί στη φυλακή – και μάλιστα να μη διστάσει να πλέξει το «εγκώμιο» – του εκ των πρωτεργατών και στρατηγού της Χούντας Νίκου Ντερτιλή.

Ο υφυπουργός Δικαιοσύνης απαντώντας στα όσα του καταλογίζει μέσω του ιστολογίου του ο Αμβρόσιος, δήλωσε ότι «»Δεν θα ακολουθήσω τον παραληρηματικό και προκλητικό, της στοιχειώδους νοημοσύνης, λόγο του κ. Αμβρόσιου. Πάντως, θεωρώ τιμή για μένα, να με εξυβρίζει ο ίδιος άνθρωπος, που εξυμνεί τον “γενναίο στρατηγό Ντερτιλή” και τις γνωστές αρχές του».

Ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας πάντως την Τετάρτη επισκέφτηκε στη φυλακή τον πραξικοπηματία Ν. Ντερτιλή και αμέσως μετά επιτέθηκε με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς εναντίον όλων όσων κατάκριναν την πράξη του, χαρακτηρίζοντάς τους «φασίστες» !

prionokordela.
 
Top