Το βαρέλι δεν έχει πάτο και το καταλαβαίνουμε καθημερινά κ. Βενιζέλε.
Με αυτά που μαθαίνουμε, μας φέρνετε στα όρια μας κύριοι της κυβέρνησης. 180εκατ. ευρώ δίνουμε αγαπητοί αναγνώστες σε επιδόματα ανεργίας για τους αλλοδαπούς. Την στιγμή που η σοσιαλιστική κυβέρνηση του Γιωργάκη σκέφτεται να το καταργήσει το επίδομα ανεργίας εμείς οι κουβαρντάδες πετάμε αέρα-πατέρα 180εκατ  χωρίς να γνωρίζουμε ποιοι ......αλλοδαποί το δικαιούνται.
Λοιπόν τα ψέματα τελειώνουν και η ανοχή εξαντλείται. Άμεσα να γίνει έλεγχος ποιοι δικαιούνται αυτά τα επιδόματα γιατί οι δικοί μας οι άνεργοι, που εσείς δημιουργείται καθημερινά,  δεν έχουν πλέον στον ήλιο μοίρα και γίνονται άστεγοι, απαιτούν να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει.
Κύριε Κουτρουμάνη απαντήστε όχι σε εμάς αλλά στους χιλιάδες ανέργους που γυρίζουν απελπισμένοι καθημερινά μήπως και κάποιος τους δώσει μία θέση εργασίας.

Υ.Γ Μετά την αποκάλυψη που κάναμε ότι δίνουμε 15εκατ ευρώ για βοηθήματα σε λαθρομετανάστες σήμερα σας αποκαλύπτουμε για τα 180εκατ ευρώ που παίρνουν οι αλλοδαποί ως επίδομα ανεργίας. Ελπίζουμε στην επόμενη αποκάλυψη το ποσό που θα βρούμε να είναι λιγότερο γιατί όσο ψάχνουμε τόσο τραβάμε τα μαλλιά μας!prionokordela.