Η Βουλή των Ελλήνων αλλά και εν γένει το πολιτικό σύστημα έχουν πεισθεί για το ρόλο του κ. Άκη Τσοχατζόπουλου. Αυτό διεφάνη από τις πρόσφατες αποφάσεις του ελληνικού κοινοβουλίου αλλά και και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τα επιχειρήματά του.

Η εφημερίδα Real News και ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου με ρεπορταζ και στοιχεία έχουν αποκαλύψει τη δράση του ........τέως υπουργου του ΠΑΣΟΚ.

Το ίδιο συνέβη και στη χθεσινή έκδοση, όπου με στοιχεία και λογαριασμούς απεκαλήφθη ο τρόπος διαχειρισης της πολιτικής εξουσίας που κατείχε ο κ. Τσοχατζόπουλος. Με θράσος ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ επιτίθεται με ανοίκειο τρόπο προσωπικά στο δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου και στην έγκριτη εφημερίδα Real News απειλώντας μάλιστα ότι θα προσφύγει στη Δικαοσύνη.

Λακωνική αλλά γεμάτη νόημα ήταν η απάντηση που έδωσε η Real News στο Newpost.gr. Σε ερώτηση μας η εφημερίδα απάντησε «Φωνάζει ο κλέφτης».

Ολόκληρη η δήλωση του τέως υπουργού έχει ως εξής:

«Ο κατ εξακολούθηση συκοφάντης μου επιχειρηματίας της ενημέρωσης, μέσα από νέο ψευδέστατο και συκοφαντικό δημοσίευμα του, αυτοαποκαλύπτεται και αποκαλύπτει πλέον το ολοκληρωμένο σχέδιο ενοχοποίησης μου, ακόμα και με μεθόδους παρακράτους και μαφίας.

Προβάλλοντας στοιχεία παντελώς άσχετα με εμένα, για εταιρεία με την οποία ούτε είχα ούτε έχω την οποιαδήποτε σχέση και τα οποία σκόπιμα και αυθαίρετα εμπλέκει με προσωπικά δεδομένα, αλλά και με απόρρητα στρατιωτικά έγγραφα για κρίσιμα θέματα εθνικής ασφάλειας της χώρας, -για τη δημοσιοποίηση τους θα πρέπει να απολογηθεί στη Δικαιοσύνη-, που είναι άγνωστο πώς έφτασαν στα χέρια του, επιχειρεί να παραπλανήσει την κοινή γνώμη, αλλά και τη Δικαιοσύνη.

Όσο το σχέδιο προχωρεί, τόσο «οι μάσκες πέφτουν». Το λόγο και για αυτή τη νέα επιχείρηση σπίλωσης και συκοφάντησης θα έχει άμεσα η Δικαιοσύνη».

newpost.
 
Top