Προμήθεια από τα γραφεία διανομής του Οργανισμού

Τριάντα χιλιάδες δελτία θεάματος συνολικής δαπάνης 420.000 ευρώ θα χορηγήσει ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας για την παρακολούθηση .............παραστάσεων θεάτρου, της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και άλλων καλλιτεχνικών-πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Συγκεκριμένα θα διατεθούν 18.000 δελτία θεάματος για την παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων και 12.000 για παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και πολιτιστικών -καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Από αύριο Τετάρτη οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι μπορούν να προμηθεύονται από όλα τα γραφεία διανομής του ΟΕΕ στην Αττική:

ΑΘΗΝΑΣ: ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ 11

ΑΘΗΝΑΣ: ΠΑΤΗΣΙΩΝ 125

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: ΘΙΣΒΗΣ 7

ΠΕΙΡΑΙΑ: ΟΜΗΡΙΔΟΥ ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19

ΤΑΥΡΟΥ: ΤΙΜΟΘΕΟΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥ 5

ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ: ΧΑΡΙΛΑΟΥ 30

ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ: 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ42 ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ.1

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ 94-96

ΧΟΛΑΡΓΟΥ: ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΟΣ 22

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: ΗΡΑΣ 2

Η διανομή θα γίνεται από τις 8:00 έως τις 14:00 για την παρακολούθηση παραστάσεων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής που θα ανέβουν στις 26,27,28 και 29 Ιουλίου στο θέατρο Ηρώδου του Αττικού.

Τα δικαιολογητικά που κατά περίπτωση απαιτούνται είναι θεωρημένα βιβλιάρια ασθενείας, αστυνομική ταυτότητα, ΑΦΜ, αρχική απόφαση σύνταξης. Για τους εργαζόμενους απαραίτητη προϋπόθεση για την χορήγηση των δελτίων θεάματος είναι να έχουν πραγματοποιήσει 100 ημέρες εργασίας το έτος 2010 ή 50 ημέρες επιδοτούμενης ανεργίας .

Η ημερομηνία έναρξης χορήγησης των δελτίων θεάματος για τα θέατρα και λοιπές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, μετά την ολοκλήρωση τις αμέσως επόμενες ημέρες της διαδικασίας υπογραφής των σχετικών συμβάσεων, θα γνωστοποιηθεί στους ενδιαφερόμενους δικαιούχους από την ιστοσελίδα του Οργανισμού www.oee.gr.

newsbeast.
 
Top